Selamat datang ke dunia Vidasakura....halaman ini lebih menceritakan tentang suka dan duka insan di sebalik nama tersebut serta pengalaman pahit manis yang dilalui. Kerana langit itu tidak selalu cerah.....







Wednesday, April 20, 2011

Saya budak baru belajar..

Malam ni free...masak dan makan,mama beli ayam dan daging.....buat gulai daging,ayam tu goreng istimewa...nasi kuning.....macam nasi ayam gak lerrrrr.....hubby lak call kata tak balik malam ni....so,aku makan sendiri jer laaa ngan anak manja tu....

Dah selesai semua keja,apa lagi....tgk blog la...ubah2 apa yang patut.....masih tercari2 apa yang menarik untuk dimuatkan dalam blog....ubah template,tapi macam ada yang tak kena lak.....cuba2 jer laaaa.....

Ckin pula main sakan malam nieee....panjat sana panjat sini....asyik minta air jer.....penat main la tu.....aku ingat nak tido awal ja malam ni.....nak makan ubat batu dulu kalu tidak tentu tak leh nak lena sbb asyik nak batuk jer......kawan2 kat opis smua tegur pasal batuk aku ni....teruk katanya.....sampai suara pun dah transform jadi transformer....hehehheheeee......

No comments:

Post a Comment